Ellen, 1 år.

Hold da op, 1 år. Min mindste pige fylder 1 år. De sidste 12 måneder er bare fløjet afsted og jeg kan sket ikke forstå, hvor hurtigt det er gået. (Og ja- det siger alle forældre)

I weekenden holdte vi fødselsdag hos mine svigerforældre for Ellen. Ja – du læste rigtigt – hos svigerforældrene. Årsagen hertil er, at vi er bosat i København og nærmest alt vores familie er bosat i Jylland – derfor er det nemmest at holde det der.

Mine svigerforældre bor på en super skønt gård og her har de sådan et hobbyrum/gildesal. Her har vi holdt flere fester og de elsker heldigvis når huset er fuld af gæster. Og tager altid imod vores venner og min familie med åbne arme.

Pynt

Da fødselsdagsfesten skulle holdes 330 km væk fra hvor vi bor gjorde jeg det lidt nemt for mig selv – og bestilte alt pynt samlet fra Party In A Box. GENIALT koncept – hvis man ligesom jeg – ikke lige har tid til at shoppe alle de enkelte dele selv og sammensætte det til en perfekt 1 års fødselsdag.

Hos Party In A Box fik jeg super service af Trine, som ejer det. Sammen fik vi sammensat den perfekte pakke med pompom’er, bordløber, kopper, tallerkner, balloner, kagepynt og en masse andre ting.

@pernilleljacobsen

Når vi skal holde fødselsdag nyder jeg virkelig at gå og pynte op og syntes det er virkelig hyggeligt, at se lokalet tage form fra min svigerfars to kattes sovesal til et skønt sted, at fejre Ellens 1 års fødselsdag for 25 gæster.

Jeg kan varmt anbefale Party In A Box til alle andre – og jeg vil helt sikkert bestille derfra igen, når vi næste gang skal holde en større begivenhed. Tøv endelig ikke med at kontakte Trine, hvis du har spørgsmål eller gerne vil kombinere lidt fra de kasser hun har. Super god service og hurtig levering.

Hjælp

Min far var så sød at komme og hjælpe mig med at gøre klar, da resten af familien var til 60 års fødselsdag hos Anders’ morbror – pånær Anders, som hele dagen var ude at hænge valgplakater op. Det er jo politikkernes svar på Arla Økodag – minder lidt om, når køerne kommer på græs..

Marie hjalp mig også med at pynte foran indgangen og male med farvekridt på fliserne. Marie er for tiden meget optaget af bogstaver og øver sig i at stave – så når jeg havde skrevet et bogstav – så skulle hun fortælle hvad det var for et og vi ledte efter ting, som startede med fx E. Super skønt leg til de lidt større børn, mens de også lærer lidt.

@pernilleljacobsen

Mad

Jeg havde for ca 6-7 uger siden fået en god idé med, at jeg selv skulle stå for noget af maden – og resten bestilte vi udefra. Jeg er langt fra den store kage-bagedag-deltager, men syntes selv at resultatet blev ganske godt – konceptet var lidt ala “jo flere kalorier jo bedre”.

Kagen er en klassisk chokoladekage med en hvidchokolade mousse på toppen. Pynten er fra Party In A Box.

@pernilleljacobsen

Resultatet af kagen var bedømt på mængden som blev spist ganske godt.

Det var desuden første gang at Ellen fik lov til at smage kage – bedøm selv ud fra billederne, hvad hun syntes om det 🙂

@pernilleljacobsen

Alt i alt en super skøn første fejring for Ellen med skønne venner og vores dejlige familier. Weekenden står også i fejringens tegn – da vi får gæster både fredag, lørdag og søndag – bliver bare super hyggeligt og dejligt, at så mange vil være med til at fejre den skønne dame.

Smil,
Pernille

Skriv et svar