Stilhed er guld…

Stilhed og børn er altid en dårlig kombination! Man ved, at så er der ulykker på vej. Men der har været stille på bloggen de sidste 14 dage.
Ikke fordi jeg ikke har haft lyst til at skrive. Men simpelthen fordi jeg ikke har nået det! Døgnet har desværre kun 24 timer.

Jeg har været alene med pigerne i 30 dage mens Anders har lavet valgkamp rundt omkring i Syd- og Sønderjylland & jeg er startet op på jobbet igen efter endt barsel. Pyh! Så er man igang med hverdagen igen, når vækkeuret ringer kl. 05:15. og man skal nå at aflevere to stk meget trække børn, som helst ville sove til kl 08 inden jeg står omklædt i afdelingen kl. 07.00! Velkommen tilbage efter barsel.

Mit liv de seneste 14 dage har været som et lille hamster i sit hjul – det er bare gået i ring og ualmindeligt hurtigt! Og faktisk meget få ting at berette om – udover selvfølgelig at jeg er tilbage i den hvide kittel igen 🙂
Det har mest været pigerne, arbejde, mad og så i seng med os alle tre.

Jeg lover, at der kommer mere aktivitet og flere interessante indlæg den kommende tid. Jeg har flere spændende ting, som jeg ikke kan vente med at dele med jer 🙂

Tak fordi i læser med <3

Smil,
Pernille

Skriv et svar